Modele thonjsh me xhel 2017

UV Sete xhelesh fillestarë PSH ofrojmë paketa të PLOTA për Teknika të ndryshme të modelimit të thonjëve. Thonjë perfektë të magjishëm, me UV-Xhel dhe Xhel me ngjyrë. LED-xhel si tremper-OFF gel, llak për modelim, xhelatinë, xhel pastrues për thonj artificialë, llak thonjsh me UV dhe xhel të freskët DEMVSO shkurtojnë kohën e forcimit nga 30 bis 60 Sekonda. Këtë avantazh duhet t`a vlerësojnë Edhe klientët tuaj. XHELI NIS me nuancat unike dhe Keratin. Vitamina B5 dhe e janě përbërëse dhe pasurojnë gjendjen e thonjve. Formulat Japin Deri në 14 ditë afat gjatësie të ngjyrës dhe të shkëlqimit. NUK dëshironi TI modeloni më thonjtë me xhel, por favorizoni teknikën me akrilikë për thonj artificialë, e CILA mban PA problème për shumë javë, PA u prishur? Atëherë do të gjeni në dyqanin tonë të dizenjimittë thonjëve të gjitha produktet që Ju nevojiten, nëse dëshironi të bëni vetë thonjtë. Nga Llak thonjsh në shumë ngjyra Deri Tek fshirësit e manikyrave, fshirëse të dizenjimit të thonjëve und Solicion dezinfekaut për çdo Thua Dmth.

Xhel për thonj, këshilla për thonj, Penela, Celeta, aparate, pajisje dhe Tasa Bosh Deri Tek zbukurime për thonj, ne Ju ofrojmë një gamë të pasur gjërash. Cilat janě vizatimet më në modë në sezonin 2017? Tema Kryesore e pikturave-Lule, insektet, kafshët e Vogla, emoticons, vija, vija dhe forma gjeometrike, pikturuar Modelet Artit Popullore-GZHEL, Khokhloma. Pikat më të zakonshme të ngjyrave dhe madhësive të ndryshme Mund të krijojnë një larmi të Madhe vizatime të thjeshta në thonjtë. Modeli i « pikës » është shumë i thjeshtë në ekzekutim: Nuancat e së kuqes janě ATO më mbizotërueset këtë vjeshtë-dimër! Një ngjyrë Kaq femërore dhe sensuale që NUK mungon kurrë në kozmetikën tonë! Tonalitetet e së kuqes duken bukur Tek thonjtë me çdo formë e gjatësi, madje pranojnë Edhe Dekor! Për të qenë sa më « in » me paraqitjen tuaj, pas veshjes e modelit të RI të flokëve, kushtojini një vëmendje të rëndësishme Edhe bukurisë së duarve tuaja! Për shëndetin e duarve në dimër u Kemi dhënë këshilla të çmuara, Tani njihuni me Trendet e sezonit vjeshtë-dimër! NUK Mund të mungonin comme vijat! Vertikale ose horizontale, MBI një bazë transparente ose nue, zgjidhni até që Ju përshtatet më shumë! Para se të filloni të aplikoni fotografi në thonjtë tuaj me një gjilpërë të rregullt, fillestarët këshillohen që të bëjnë një skicë në letër-kështu që do të jetë më e lehtë për Ju të mishërojë até që duhet. Përveç artikujve tanë të thonjëve, që prej 2013 shesim Edhe kozmetikë natyrale si: KREM pudër, parfum, si Edhe Produkte për flokët dhe Trupin, në Shqipëri. E Errësira Kjo dhe një garanci 3-vjeçare nga Kompania e vlerësimit TÜV Süd, me aparatura të testuara, n`a bën ne partenaire tuaj të besueshëm në fushën e dizenjimit të thonjëve dhe kozmetikës. Le të shqyrtojmë DISA MODELE më shumë dhe krijimin e Tyre HAP pas heureux. Disenjot gjeometrike me ngjyra të ndryshme krijojnë me të Vërtetë një Harmoni të rafinuar në Duart tuaja! Trend është disenjoja diagonale MBI një bazë nue.

Comments are closed.